dimecres, 21 de gener de 2009

Begur 17-18 Gener 2009


Be, aquest cop fem una escapada el Dissabte i tornem el Diumenge, a visitar uns molt bons amics.

Marxem dissabte a mig mati i arribem a Begur a l'hora de dinar aproximadament, així que decidim trucar els amics, desprès d'haver-los dit que arribariem desprès de dinar, jeje... be el fet es que accedeixen i ens trobem per dinar a Cal Pitu, un restaurant on es menja molt bé i bastant be de preu. Els propietaris son molt agradables i bona gent, així que resulta que amb la xerrameca que portem ens n'adonem que ja es l'hora de sopar!!!!! i encara estavem fent la sobretaula.....aixi que ens decidim a anar a sopar, però estavem tots tant cansats i amb la panxa contenta que ens quedem adormits i fins a l'endemà no tornem a quedar.

Els Diumenge resulta que ens plantejem anar a Cadaqués, dit i fet agafem els cotxes i ens plantem a Portlligat, un lloc molt xulo.

A l'hora que vam arribar hi havia una llum perfecte per apreciar el paisatge, ara entenc pq en Salvador Dalí va escollir aquest lloc per viure-hi....... el que es veu a les fotografies no fa justicia als colors que vam poder gaudir.

En acabat i passada una estona, anem a Cadaqués a fer un volt i a dinar.....no se que té dinar amb aquesta gent que sempre ens passem hores xerrant, serà que es un plaer gaudir de la seva companyia?.

Cap a mitja tarda agafem cotxe i de tornada a casa.